Met de wagen

Vanuit Antwerpen en Hasselt (E411, E40, E19, A12)
Neem de grote ringweg (R0) richting Gent. Aan de kruising met de E40 volgt u Koekelberg. Steeds rechtdoor (Keizer Karellaan), tot aan de basiliek. Daar uiterst rechts houden (niet in de tunnel gaan!). Weg volgen (Pantheonlaan) en verder rechtdoor, tot u het gebouw van de K.U.Brussel in het vizier krijgt. Sla rechts af en dan komt u in de Vrijheidslaan. Het Tandartsenhuis bevindt zich op nummer 61

Vanuit Gent (E40):

Aan het einde van de E40 richting Koekelberg volgen. Steeds rechtdoor (Keizer Karellaan), tot aan de basiliek. Daar uiterst rechts houden (niet in de tunnel gaan!). Weg volgen (Pantheonlaan) en verder rechtdoor, tot u het gebouw van de K.U.Brussel in het vizier krijgt. Sla rechts af en dan komt u in de Vrijheidslaan. Het Tandartsenhuis bevindt zich op nummer 61.

Vanuit Namen en Bergen:

Neem de grote ringweg (R0) richting Gent. Aan de kruising met de E40 volgt u Koekelberg. Steeds rechtdoor (Keizer Karellaan), tot aan de basiliek. Daar uiterst rechts houden (niet in de tunnel gaan!). Weg volgen (Pantheonlaan) en verder rechtdoor, tot u het gebouw van de K.U.Brussel in het vizier krijgt. Sla rechts af en dan komt u in de Vrijheidslaan. Het Tandartsenhuis bevindt zich op nummer 61.

Met de metro

Download het metroplan onder documenten

Het Tandartsenhuis bevindt zich op een steenworp van het Simonisplein, knooppunt van vele stedelijke en regionale vervoerslijnen. Vanuit treinstation Brussel-Zuid bent u er het snelst:

Lijn 2: Simonis (Leopold II), stap uit in metrohalte Simonis.
Lijn 6: Koning Boudewijn, stap uit in metrohalte Simonis.

Op de site van de MIVB vindt u dienstregelingen en plattegronden van het openbaar vervoersnet.